ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
*  Όνομα :    Χρήσιμες Πληροφορίες

Υπάρχουν καθημερινά λεωφορεία που ξεκινάνε από τα Πηγάδια και πάνε σε όλο το νησί. Τα ακριβή δρομολόγια ανακοινώνονται στον κεντρικό σταθμό στα Πηγάδια. Επίσης υπάρχουν ταξί και η πιάτσα τους είναι στα Πηγάδια.

Το καλοκαίρι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια πλοίων από Πηγάδια για Διαφάνι - Όλυμπο. Όταν φθάσετε στο Διαφάνι υπάρχουν λεωφορεία που σας πάνε στο χωριό Όλυμπος. Τα καραβάκια μπορούν να σας πάνε Άπελλα, Κυρά Παναγιά, Αχάτα και Άγιο Νικόλαο. Επίσης θα βρείτε κ;αι καραβάκια που πάνε στο νησάκι Σαριά. Τα καραβάκια ξεκινάνε καθημερινά στις 7:30 και 9:30 το πρωί και επιστρέφουν στα Πηγάδια το απόγευμα μεταξύ 5:30 και 6:30.

Χρήσιμα Τηλέφωνα (Κωδικός κλήσης: 22450)
Δημαρχείο: 22 556              Λιμεναρχείο: 22 227
Αστυνομία: 22 222              Κέντρο Υγείας: 22 228
Olympic Airways: 22 057      Αεροδρόμιο Καρπάθου: 22 058
Taxi: 22705
Tηλέφωνο : 
*  E-mail :   
Μήνυμα :     
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ημέρα
Μήνας
Χρόνος
Νύχτες
Ενήλικες
Παιδιά
OI ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΔΩΜΑΤΙΑ
Το ξενοδοχείο Ιωλκός αποτελείται από 38 επιπλωμένα δωμάτια με σύγχρονη διακόσμηση.Διαθέτουν μπάνιο με ζεστό και κρύο νερό, καθώς επίσης ντους, τηλεφωνική γραμμή και μουσική. Υπάρχει επίσης αίθουσα τηλεόρασης με καλωδιακή σύνδεση.
ΧΩΡΟΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΟΥ
Το ξενοδοχείο Ιωλκός διαθέτει μια αίθουσα πρωινού και ένα μπαρ τα οποία εξασφαλίζουν αναψυχή στους κουρασμένους ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης σνακ μπαρ και μπαρ στην πισίνα, ιδανικά μέρη για ξεκούραση, ιδιαίτερα μετά από μια κουραστική μέρα ή εκδρομή.
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η ευρύχωρη πισίνα για τους επισκέπτες βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου.Εγκαταστάσεις όπως θυρίδες καταθέσεων, υπηρεσία φαξ, συνάλλαγμα και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής υπάρχουν επίσης για τους επισκέπτες.
Ενημερωτικό δελτίο
Παρακαλώ εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές του ξενοδοχείου μας
Βιβλίο Επισκεπτών
συμπληρώστε το όνομα και το σχόλιό σας
Όνομα
email
σχόλιο